Het ADHD centrum is gesloten.

Ben je een collega en geïnteresseerd in een samenwerking voor onze leads? Neem dan contact op via dit contact formulier.

Voor het aanmelden is geen wachttijd. De behandelwachttijd bedraagt 1 week.

Vergoeding onderzoek ADHD ADD

Hieronder leest u de ervaringen van ouders met het ADHD / ADD Centrum Eindhoven

Vader van Wieteke:

"Ruim nou eens je kamer op"! "Hang je jas aan de kapstok"! "Ga je huiswerk nou eens maken"! Dit kreeg Wieteke vaak te horen. En:
"Waar is mijn fietssleutel"? "Wie heeft mijn gymtas gezien"? "Waar zijn mijn laarzen"? Dit riep Wieteke meerdere keren per dag. Door de luistertherapie is Wieteke een stuk rustiger geworden. Ze is er veel beter met haar aandacht bij, zodat ze nu ook beter weet, wáár ze haar spullen laat. Ze is dus minder spullen kwijt. Haar concentratie is sterk verbeterd, waardoor ze nu ook betere cijfers haalt op school. Ze is beter aanspreekbaar en doet nu ook echt vaker wat je haar vraagt!

Vader van Pim:

Pim kon in de klas niet op zijn stoeltje blijven zitten. Hij riep overal door heen, verstoorde het spel van andere kinderen en hij was impulsief en ondoordacht. Hij bemoeide zich overal mee en hij hield geen seconde zijn mond.
Pim is nu ± 6 maanden met luistertherapie bezig. Hij kan nu langere tijd achtereen blijven zitten. Hij roept niet meer voortdurend wat er in hem opkomt. Hij verstoort de bezigheden van andere kinderen nog maar zelden en... we hoeven niet meer de hele dag te waarschuwen!! (Pim, zit eens stil! Pim houd nou eens je mond) Een verademing!

Moeder van Juul:

Juul probeerde niet graag iets nieuws. Alles moest altijd op dezelfde manier. Veranderingen vond ze niet leuk. Ze was vaak wat onbuigzaam en star. Ze zag de buitenwereld wel, maar ze nam er nauwelijks aan deel. Ze sprak zelden af. Na 3 maanden luistertherapie spreekt ze nu regelmatig af. Ze heeft daar nu ook echt plezier in. Ze heeft veel minder weerstand tegen nieuwe dingen en tegen veranderingen. Ze is meegaander en alles hoeft nier meer persé op háár manier.

Moeder van Daniëlle:

Op al haar rapporten stond: "Je zou wat beter moeten volhouden. Het doorzettingsvermogen is gering! Zet je schouders er eens onder!. Daniëlle is weinig gemotiveerd! Ze doet uit zichzelf te weinig en ze líjkt er ook niet echt zin in te hebben!
Door de luistertherapie is Daniëlle écht op gang gekomen. Ze heeft meer zin in allerlei dingen. Ze start beter uit zichzelf en ze maakt nu zo waar dingen af, zelfs haar weektaak! Ze heeft een betere werkhouding en een andere uitstraling, zowel op school als thuis. Ze gaat nu op zaterdag naar de scouting.

Contact ADHD / ADD Centrum Eindhoven
ingrid scholtens dyslexie centrum eindhoven dyslexieonderzoek

Informatie een over ADHD onderzoek & ADD testen

Het ADHD onderzoek zal worden uitgevoerd door:
drs. I.E.E. Scholtens: GZ.psychologe, psychologe NIP, kinder- en jeugdpsychologe, orthopedagoge, luistertherapeute te Eindhoven

Zie hiervoor het: Centrum voor luistertherapie of het Dyslexie Centrum Eindhoven.

Email: i.e.e.scholtens (a) adhdcentrum-eindhoven .nl  |  Adres: Elzentlaan 23  -  5611LG  -  Eindhoven  |  Tel.: 040-2120686  -  Fax.: 040-2126817  |  Of gebruik het: Contactformulier