Het ADHD centrum is gesloten.

Ben je een collega en geïnteresseerd in een samenwerking voor onze leads? Neem dan contact op via dit contact formulier.

Voor het aanmelden is geen wachttijd. De behandelwachttijd bedraagt 1 week.

Kenmerken van ADD en symptomen

Waarom een ADHD onderzoek of ADD testen

Steeds weer "zonder rem" zijn, nooit eens even kunnen stilzitten, altijd maar doorkletsen of steeds weer "op gang geduwd" moeten worden, uit jezelf nooit eens een initiatief nemen, of altijd (te) afwachtend zijn. Dit is vermoeiend. Niet alleen voor de persoon zelf, maar het is ook heel vermoeiend voor de omgeving.

Het zijn gedragingen, waar de persoon zelf niets aan kan doen: het is een probleem met de dopamine aanmaak ik je hersenen. Maar als je problemen vallen onder de noemer van ADHD/ADD, kun je met de juiste hulp ervoor zorgen, dat dit gedrag verbetert. Dat is zowel voor de persoon zelf als voor zijn omgeving vaak een verademing.

ADHD/ADD onderzoek

ADHD/ADD kan in kaart gebracht worden m.b.v. een intakegesprek, een stukje psycho-diagnostisch onderzoek, het invullen van vragenlijsten en het doen van observaties. Aanmelden? Klik hier.

Behandeling ADHD ADD
ingrid scholtens dyslexie centrum eindhoven dyslexieonderzoek

Informatie een over ADHD onderzoek & ADD testen

Het ADHD onderzoek zal worden uitgevoerd door:
drs. I.E.E. Scholtens: GZ.psychologe, psychologe NIP, kinder- en jeugdpsychologe, orthopedagoge, luistertherapeute te Eindhoven

Zie hiervoor het: Centrum voor luistertherapie of het Dyslexie Centrum Eindhoven.

Email: i.e.e.scholtens (a) adhdcentrum-eindhoven .nl  |  Adres: Elzentlaan 23  -  5611LG  -  Eindhoven  |  Tel.: 040-2120686  -  Fax.: 040-2126817  |  Of gebruik het: Contactformulier